Mick Bijkerk

Logistiek Medewerker
Geboortedatum
11-02-2000
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2019

“Rustig beginnen en er dan de hele dag hard tegenaan”

Met een warme douche en een rustig begin start de dag voor Mick Bijkerk het prettigst. Daarna kan hij er een dag lang fullspeed tegenaan. Hij is het liefst actief bezig. Hij heeft bewondering voor planners. “Dat werk zou niets voor mij zijn. Ik ben al chaotisch genoeg van me zelf.”

Feesten op Mallorca
Zijn leukste vakantie tot nu toe speelde zich af op Mallorca. “Met een vriendengroep… tien dagen lekker gefeest, op het strand gelegen, gezwommen en op de jetski gevaren.”

Straaljagerpiloot of astronaut
Als er iets was dat hij opnieuw zou mogen doen, was dat: “Beter mijn best doen op school.” Niet dat hij ontevreden is met zijn leven. Verre van dat. De ultieme jongensdroom, straaljagerpiloot en astronaut worden, was toch een beetje onrealistisch. Dat snapt Mick zelf als de beste.

Wintersport
Nu droomt hij ervan om veel op wintersport te gaan. Dat zou hij namelijk doen als hobby indien hij tijd en geld in overvloed had. En dan zou hij ook graag voor altijd 16 willen zijn. “Op die leeftijd kan alles nog en is alles nieuw.”

Iets nieuws uitvinden
Ontdekken en innoveren trekt Mick wel. Hij is nieuwsgierig en zou wel “iets nieuws willen uitvinden”. Maar niet in het weekend, dan besteedt hij zijn tijd aan “leuke dingen doen met vrienden en familie”.