Nanda Blom

Logistiek planner
Geboortedatum
29-11-1980
Woonplaats
Delft
Werkzaam bij WBT
Sinds 2020

“Vol ergens voor gaan als je erachter staat”

Als Nanda Blom iets echt leuk vindt en er enthousiast over is, gaat ze er vol voor. Of het nu in haar werk als logistiek planner bij World Bearing Trade is, of tijdens het sporten. “Op de 5 kilometer heb ik op mijn 40e nog een PR gelopen. Ik stond ervan te kijken dat het ook op deze leeftijd kennelijk nog steeds kan!”

Achteraf had ze vroeger wel serieuzer op school willen zijn. “Mijn advies was vwo maar mijn vriendinnen zaten allemaal op de havo, dus ging ik daar ook naartoe. Destijds vond ik als puber andere dingen leuker dan school.”

Paardrijden bijvoorbeeld. Ze droomde ervan een eigen paardenstal te hebben en springruiter te worden. Die droom is nooit helemaal verdwenen. “Als tijd en geld geen probleem vormden, zou ik eigen boerderij kopen, met paarden. En ik zou veel hardlopen en leuke dingen doen met mijn dochter.”

Onvergetelijke vakanties
Van haar vakanties tot nu zijn er twee favoriet. “De eerste was als kind, toen ik met mijn ouders en opa en oma naar Italië ging, naar Tenna. Daar zaten we in een huis dat we huurden. Vlak bij een meer en in de bergen. We gingen wandelen in de bergen en ik mocht daar paardrijden. Wat echt een avontuur was voor mij als kind, was dat ik alleen van het huis naar het meer mocht lopen.”

“Daarnaast staat de eerste vakantie met mijn dochter mij nog erg goed bij. Ze was toen vier jaar en we vlogen voor het eerst naar Rhodos. Daar zaten we in een all inclusive-hotel. We hebben gespeeld, gezwommen en allemaal leuke dingen gedaan.”

Meteen uit bed
Nanda begint de dag energiek. “Niet snoozen, maar meteen uit bed. En daarna een kop koffie.”

De dag wordt nog beter door complimentjes, “of een grapje om de sfeer lekker luchtig te maken. En mijn kind heel enthousiast zien over iets, maakt mij altijd blij.”

Waar ze niet vrolijk van zou worden, zou werken in een callcenter zijn. Dat is niets voor haar: “Dan moet ik iets gaan verkopen waar ik niet achter sta. Dat zou ik niet kunnen.”

Goede balans tussen sport en ontspanning
In haar vrije tijd loopt Nanda graag hard. “In de weekenden, als mijn dochter hier, wil ik ook leuke dingen doen met haar. En om een goeie balans te houden tussen sport en ontspanning ook af en toe een terrasje pakken.”

Vooruitblikkend op de komende jaren verheugt ze zich erop haar tienerdochter verder te zien opgroeien. “Ze is nu elf en gaat straks naar de middelbare school. Ik ben benieuwd hoe dat zich ontwikkelt.”