Sterke merken onder één dak

Zoekt u een speciaal lager? Grote kans dat u het vindt bij World Bearing Trade. We hebben een omvangrijk assortiment, waarin alle gerenommeerde merken vertegenwoordigd zijn. Van een groot aantal zijn we officieel dealer. Voor de andere merken beschikken we over een groot, wereldwijd netwerk.

SKF
SKF
SKF is al meer dan honderd jaar een toonaangevende en wereldwijde voorloper op het gebied van lagertechniek. De Zweedse fabrikant slaagt er bovendien nog altijd in om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Daarvoor koppelt SKF zijn ervaring in meer dan veertig industrieën aan de kennis van de productgroepen: lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica, services en smeersystemen.

World Bearing Trade kan bijna alle SKF-lagers leveren. In de meeste gevallen direct vanuit onze eigen voorraad.

TIMKEN
TIMKEN
Timken beschikt over een groeiend portfolio van technische lagers en producten voor transmissie. Met meer dan een eeuw kennis en ervaring werkt het Amerikaanse bedrijf nog steeds aan verbetering van de betrouwbaarheid en efficiëntie van machines en apparatuur waarin de Timken-producten worden toegepast.
NSK
NSK
NSK levert wereldwijd kogel- en rollagers, lineaire bewegingstechnologie, auto-onderdelen en stuursystemen. Het Japanse bedrijf heeft zowel binnenlandse als buitenlandse productiemogelijkheden.
KRW
KRW
KRW staat voor Kugel- und Rollenlagerwerk Leipzig GmbH. Dit bedrijf is voortgekomen uit Deutsche Kugellagerfabrik GmbH (DKF), zodat de historie teruggaat tot 1904. KRW Leipzig ontwikkelt, produceert en distribueert zijn rollagers wereldwijd onder het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’.

Met meer dan honderd jaar ervaring, bekwame medewerkers, een innovatieve onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en moderne productietechnieken staat KRW voor lagers van een hoge kwaliteit. Door een streng kwaliteitsbeheer voldoet KRW aan de eisen van ISO 9001.

CSB
CSB
CSB Gleitlager GmbH is een erkend specialist in glijlagertechnologie. Om de hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen voldoen alle producten aan de vereiste richtlijnen. Met ultramoderne productieapparatuur, controle- en testapparatuur garandeert CSB de beste productkwaliteit. Dat resulteert in glijlagers met een lange levensduur.
KOYO
KOYO
Al meer dan 70 jaar is Koyo een bekend merk in de lagerwereld. Koyo is van origine Japans en maakt deel uit van JTEKT. Het productprogramma loopt uiteen van miniatuurlagers tot hoekcontactlagers en van naaldlagers tot grote(re) tonlagers.
NACHI
NACHI
Als veelzijdige fabrikant produceert NACHI lagers in alle formaten. Van miniatuurlagers tot grote lagers. De Japanse fabrikant behaalt grote prestaties in onder andere de auto-, elektronica- en machine-industrie.
SLF
SLF
SLF produceert uiteenlopende soorten kogellagers, met buitendiameters van 32 tot 1.600 millimeter. Alle producten voldoen aan de strengste DIN- en ISO-normen. De kogel- en rollagers van dit Duitse fabricaat kunnen op wens worden aangepast, rekening houdend met speciale smering, warmtebehandeling of speling en de mate van nauwkeurigheid. Specialiteit van SLF zijn de spindellagers.
EZO
EZO
EZO-kogellagers worden gefabriceerd door Sapporo Precision uit Japan. Sapporo Precision produceert al sinds 1969 precisie miniatuur- en middelgrote lagers. Ze zijn verkrijgbaar in zowel inch- als metrische maten, en dat in chroomstaal of roestvaststaal.

EZO-lagers worden onder meer op grote schaal toegepast in de medische sector en voedingsmiddelenindustrie. De diameters variëren van 0,06 tot 90 millimeter. Er is keuze uit een verscheidenheid aan afdichtingen en smeermiddelen, die bestand zijn tegen de meest veeleisende toepassingen.

IBC
IBC
IBC is een betrouwbare partner. Zowel in de aandrijftechniek als in de constructie van werktuigmachines. IBC voldoet aan de hoogste eisen en kent een een uitgebreid leveringsprogramma van speciaallagers.
CARTER
CARTER
Carter Manufacturing heeft zich met speciaal ontworpen lagers in meerdere veeleisende industrieën bewezen. Dat varieert onder meer van de vliegtuig- tot de staalindustrie, maar bijvoorbeeld ook voor producenten van robots, treinen en gasturbines.
ROTIS
ROTIS
Rotis produceert alle soorten draaikranslagers. Niet alleen de standaardtypen maar ook op maat gemaakt, op basis van technische specificaties van de klant.

Dankzij jarenlange ervaring en gerichte R&D-investeringen kan het Sloveense bedrijf technische ondersteuning, een korte responstijd en ruime beschikbaarheid bieden.

Concar
Concar
Het Duitse ConCar is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in aandrijftechnologie. Het bedrijf levert eersteklas kwaliteitsproducten voor industriële toepassingen: riemen, kettingen, koppelingen, afdichtingen enzovoort.

Het succesvolle eigen riemmerk-assortiment omvat onder meer (dubbele) V-riemen, distributieriemen, aandrijfriemen, brede V-riemen en geribde riemen.

ConCar is voor het lagerprogramma officieel dealer voor SKF en NSK. Hierdoor bieden zij ook mogelijkheden voor lineairtechniek.

Continental
Continental
Met aandrijfelementen van Continental kiest u voor de kwaliteit waaraan ook vooraanstaande fabrikanten in de automotive-sector de voorkeur geven. De producten worden op grote schaal toegepast voor eerste montage.
Optibelt
Optibelt
Optibelt-producten worden gebruikt waar duurzaamheid en kwaliteit zijn vereist. Toepassingen in machinebouw, de automobielbranche, de landbouwtechniek en voor andere industrieën.
SWR
SWR
Met meer dan vijftig jaar ervaring in de productie van V-riemen werkt SWR aan een constante kwaliteit. Het brede assortiment V-snaren biedt voor elke toepassing een uitstekende oplossing. De strenge kwaliteitscontroles staan garant voor veilige en duurzame producten. De specialisten van de Duitse onderneming werken voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe producten, inspelend op de behoeften van de markt.