Technisch advies

De bewuste keuze voor specialisatie in lagers maakt dat World Bearing Trade over een grote kennis en ervaring beschikt. Als u behoefte heeft aan gedegen technisch advies over de juiste types, codes, uitvoeringen, toepassingen en bijbehorende producten, kunt u een beroep op ons doen.

 

 

 

Technisch advies

Wilt u deskundig advies over lagers, aanverwante producten, en hun eventuele geschiktheid voor uw specifieke situatie en toepassing? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend onze experts in te schakelen.

Veel bedrijven vertrouwen op de expertise en snelle service van World Bearing Trade. We adviseren zowel OEM’s bij de eerste montage als technische diensten en onderhoudscontractors bij bestaande machines.

Onze ervaren productspecialist kan u helpen met een gedegen onderbouwd advies op maat. Of het nu gaat om de juiste lagering, de optimale smering, de beste keuze voor de afdichting, welke passingen nodig zijn of het onderhoudsprogramma. Zo zorgen we voor de beste prestaties en bedrijfszekerheid van uw machinepark.

U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

  • Het bepalen van de levens- of gebruiksduur van het juiste lager
  • Technisch advies over nieuwe lagering of het aanpassen van bestaande lagering
  • Advies over prijsgunstige en/of duurzame oplossingen
  • Inspectie en nazorg
  • Onderzoek en analyse bij lageruitval
  • Het opstellen van een schaderapport

U kunt altijd een beroep doen op World Bearing Trade, ongeacht het merk (of we nu wel of niet officieel dealer zijn) en de aard van uw vraag. Onze experts komen graag bij u langs om eventuele schade of slijtage te analyseren en op te lossen. Of nog beter: te voorkomen!

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs contact op met de technische afdeling: 010 – 435 99 66.