Stokman

World Bearing Trade en Stokman zijn al lang partners. Samen hebben zij voor uiteenlopende opdrachtgevers aansprekende projecten uitgevoerd, zoals bij overslaginstallaties op de Maasvlakte. Omdat zowel Stokman als World Bearing Trade gaan en staan voor kwaliteit profiteren hun gezamenlijke opdrachtgevers van dit partnership.

Stokman is een engineer en producent actief in het spectrum van medium and heavy duty transportsystemen en oplossingen. Op de productielocatie te Raamsdonksveer worden al bijna 100 jaar producten zoals transportbandrollen, trommels en hele systemen van het allerhoogste kwaliteitsniveau geproduceerd. Stokman is daarom een begrip in de industrie en een vertrouwde naam als het gaat om transportoplossingen in zware omstandigheden.

Naast engineering en productie houdt Stokman zich bezig met installatie en onderhoud van transportsystemen. Om de kwaliteit van het allerhoogste niveau te leveren werkt Stokman samen met leveranciers die zich onderscheiden op het vlak van kwaliteit. Zo zijn de spansets gebruikt in de transportbandrollen afkomstig van World Bearing Trade en van het merk KBK.

Stokman en WBT; samen voor de hoogste kwaliteit!

Bezoek de website van deze leverancier van transportsystemen, transportbandtrommels en transportbandrollen.