Marc Moerman

Logistiek Medewerker
Geboortedatum
18-05-1994
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2015

“Iedereen verdient het minstens één keer verliefd te zijn”

Marc Moerman zoekt het graag hogerop. Figuurlijk dan. Zo stond hij ooit bovenop een berg in het Oostenrijkse Kaprun. Maar veel spannender was die keer dat hij ging abseilen van de Euromast. “Als je daar boven staat en je jezelf naar achter moet laten vallen, is zó eng”, bekent hij eerlijk.

Politieagent
Marc is zeer behulpzaam, zo zullen zijn collega’s beamen. Die eigenschap had goed gepast bij zijn droomberoep als kind: politieman. Daar is het niet van gekomen. “Als ik iets over kon doen, was het beter m’n best doen op school. Mijn mbo-diploma halen bijvoorbeeld. Ik heb nu alleen vmbo. Ik was wel begonnen aan mbo beveiliging; alleen heb ik die niet afgemaakt.”

Wereldreis
Zijn leukste vakantie tot nu toe was tweeënhalve week in Amerika. Met zijn familie en zijn vriendin. “We hadden een appartement in Florida.“ Als tijd en geld geen issue waren, zou Marc het liefst een wereldreis maken.

Het blije gezicht van mijn dochtertjes
Maar een goed begin van de dag met een lekker ontbijtje en de blije gezichten van zijn dochtertjes maken Marc ook gelukkig. In het weekend doet hij bij voorkeur leuke dingen, samen met zijn gezin.

Neuspeuteren. Bah!
Op de vraag in welke functie hij slecht zou zijn, antwoordt Marc: “Minister-president.” Over de meest irriterende gewoonte van andere mensen is hij ook duidelijk: “Neuspeuteren. Bah!”

Vaardigheden die Marc zou willen beheersen, zijn gitaar en accordeon spelen. En wat gunt hij iedereen minstens één keer in zijn of haar leven? “Iedereen verdient het minstens één keer zwaar verliefd zijn.”