Jody Corver

Logistiek Manager
Geboortedatum
03-03-1975
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2001

“Ik word blij van een schone, opgeruimde werkplek”

Leidinggeven schenkt Jody Corver veel voldoening. “Ik houd ervan om mijn team aan te sturen en het beste in de mens naar boven te halen. Afgezien van de terugkomende dagelijkse werkzaamheden is er vaak weer een onverwachte en nieuwe uitdaging. Het geeft mij een goed gevoel om alle ontvangen producten te kunnen verwerken en op tijd en netjes verpakt bij de klanten te kunnen aanleveren. World Bearing Trade staat voor kwaliteit en innovatie op alle afdelingen binnen het bedrijf. Dat maakt het zeer fijn om hier onderdeel van te mogen zijn.”

Voetbaltraining
Jody heeft een vrouw en twee kinderen. “Mijn hobby’s zijn voetbaltraining geven en kijken bij de sportwedstrijden van mijn kinderen. In het weekend ben ik graag met vrienden. Ik geniet zoveel mogelijk van al het fijne dat op mijn pad komt. Ik ga graag op vakantie naar Spanje en Italië.”

Eerlijkheid en oprechtheid
Jody kan goed met mensen overweg. Eerlijkheid en oprechtheid vindt hij daarbij belangrijk. Zijn lijfspreuk is: “Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.” Al heeft hij ook nog een minder serieuze: “Het leven is als een frikandel. Je moet het zelf speciaal maken. Hahaha, geintje. Moet kunnen toch?”

 Mudrun uitgelopen
De leukste vakantie was naar Amerika. “Samen met Kirsten en familie. Een vier weken durende rondreis met de auto door Florida.”

Een prestatie waar hij nog met trots op terugkijkt, is de mudrun waaraan hij samen met zijn dochter meedeed. “Ondanks mijn slechte knieën heb ik die toch helemaal uitgelopen.”

Ik had wel eerder aan kinderen willen beginnen
Als hij iets opnieuw zou mogen doen, was dat eerder aan kinderen beginnen. “Ik was nu 29. Liever had ik er langer van kunnen genieten.”

Een andere hobby als tijd en geld geen belemmering hoeft van Jody niet. “Gewoon zoals nu: voetbaltrainer. Ik was twee jaar geleden gestopt met trainen om meer tijd te hebben met mijn kinderen en te kunnen gaan kijken als zij aan het sporten zijn. Nu kan ik dat combineren. Dat bevalt me uitstekend.”

Schoon en opgeruimd
Wat hem ook bevalt, is als hij ‘s ochtends bij binnenkomst een schone en opgeruimde werkplek aantreft. Het wordt alleen maar beter als “de dag verloopt hoe ik die in mijn hoofd heb qua planning”.