Wendy Lankester

Administratief Medewerkster
Geboortedatum
07-03-1976
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2015

“Vrolijk en blij door het leven”

Pluk de dag, is het levensmotto van Wendy Lankester. “Ik probeer altijd over alles het positieve van in te zien en vrolijk en blij door het leven te gaan. Ik vind het belangrijk dat iedereen eerlijk tegen een ander is.”

Verzekeringsadviseur
Voordat ze bij World Bearing Trade kwam werken, was Wendy verzekeringsadviseur bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. “Het leukste aan mijn huidige werk vind ik de diversiteit en het contact met klanten en collega’s van verschillende afdelingen.”

Vaste staplek op de camping in Noord-Spanje
Wendy is getrouwd, heeft een dochter en een zoon. Haar hobby’s zijn divers: fitness, Netflix kijken, op vakantie en weekendjes weg. “Lekker winkelen en lunchen in verschillende steden.”

Op vakantie gaan Wendy en haar gezin het liefst naar Camping Cale Gogo in Noord-Spanje. “Daar gaan we al zestien jaar naartoe. Drie weken, met familie. We hebben er een vaste staplek. Bijzonder was een 5-daagse trip met m’n man Jasper naar New York. Dat was best spannend. Ik houd namelijk helemaal niet van vliegen.”

Ik kan niet tegen bloed
De beste manier om de dag te beginnen is voor Wendy met een verfrissende douche. “En dan op de zaak beginnen met een lekker bakkie koffie.” Humor maakt haar dag beter, egoïsme zorgt juist voor een domper.

Een beroep dat haar helemaal niet trekt, is verpleegster. “Ik kan namelijk niet tegen bloed en wonden.” Iets wat ze wél graag zou willen kunnen, is goed zingen. 

Van het leven genieten
Als er één ding (nou ja: twee) is dat Wendy over zou willen doen, is het: “Mijn kindjes krijgen. Die momenten zou ik graag herbeleven.” En dan liefst altijd 31 blijven: “Kindjes gekregen en toch nog jong en fit.”

“Welke hobby ik zou doen als tijd en geld geen probleem waren? Uit eten gaan, en weekendjes weg. Genieten van het leven. Eigenlijk net als nu.”