Dennis Oomen

Logistiek Medewerker
Geboortedatum
01-05-1967
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2019

“Goede sfeer onder elkaar”

De beste eigenschap van Dennis Oomen is zijn loyaliteit. Dat gaat ook op voor het werk, waar hij het erg naar zijn zin heeft. “We hebben een goede sfeer onder elkaar. We gaan als collega’s goed met elkaar om. Het is gezellig en we hebben samen plezier. Wat wil je nog meer?”

Het is ook beduidend aangenamer dan wanneer hij de droombaan uit zijn jeugd had bemachtigd: postbode. “Omdat ik lekker buiten aan het werk wilde zijn. En de vrijheid leek me heerlijk.” Maar het zou wel eenzaam zijn geweest, beseft hij nu.

Langs zwemmende dolfijnen
De vakantie waar Dennis met de warmste gevoelens aan terugdenkt is die naar Curaçao. “Met het gezin. We zaten twee weken op Papagayo Beach. De natuur en het weer zijn super daar. En toen we op het strand zaten kwam er een groep dolfijnen langs. Dat was mijn mooiste vakantie.”

Ik had meer uit het voetbal willen halen
Er was nog een andere droom, lang geleden. Als er iets was dat hij opnieuw zou mogen doen, zou Dennis daar alsnog werk van maken. “Ik had vroeger serieuzer met voetbal moeten omgaan. Ik had er meer uit willen halen.”

Maar als hij nu alle tijd en geld van de wereld had, ging hij vol voor een andere hobby: “Duiken. Of vliegen. Ik zou heel graag een vliegtuig willen kunnen besturen.”

Jeugdscout
De leeftijd die hij liefst had willen vasthouden is 18. “Een leeftijd waarop je weinig zorgen kent, onbevangen kunt leven en lekker uitgaan…”

Maar zijn huidige leven bevalt hem ook uitstekend. Onder meer door zijn bezigheden in het weekend. “Zaterdag staat vooral in het teken van voetbal. Ik ben jeugdscout bij Sparta. Zoeken naar talenten. Dus ben ik heel de zaterdag lekker langs de velden te vinden. Op zondag maak ik graag een fietstocht op mijn mountainbike. Meestal 60 tot 70 kilometer.”