Jelger van Toor

Accountmanager
Geboortedatum
09-02-1979
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2017

“Samen werken én samen zingen”

 Nee, voor de The Voice zou hij zich nooit opgeven, maar als er één ding is dat Jelger van Toor beter zou willen kunnen, is het goed zingen. Hij zingt graag, ook op het werk, liefst samen met de collega’s. “Er is hier gelukkig ruimte voor een geintje. De diversiteit en het samenwerken én samen zingen met collega’s zijn het leukste van mijn werk.”

My brother from another mother
Hij werkt als verkoper Binnendienst en heeft ruime ervaring in de technische groothandel. Vóór hij bij World Bearing Trade kwam werken, was hij hoofdverkoper bij een groothandel in ijzerwaren en gereedschappen. De overstap naar de wereld van de tandwielen en toebehoren heeft hij te danken aan collega Sander Bouman. “My brother from another mother.

Fitnessen op het werk
Jelger is vader van twee zoons. Zijn belangrijkste hobby’s zijn fotografie en lekker eten met vrienden. “En het er daarna weer af proberen te sporten (waar World Bearing Trade de juiste fitnessfaciliteiten voor heeft).”

Ook voetballen (en voetbal kijken bij z’n zoon) en skiën behoren tot Jelgers favoriete bezigheden. Op ski’s de bergen af zou hij wel alle dagen kunnen doen als hij niet hoefde te werken en alle tijd van de wereld had. “En ouderen helpen.”

Was ik maar altijd 30
Jelger is leergierig en nieuwsgierig. Hij kwam dus volledig aan zijn trekken tijdens zijn mooiste vakantie tot nu toe: “Een rondreis door Thailand. Het was een luxe backpack-trip samen met m’n vriendin, die toen zwanger was van onze eerste.”
Als er iets is wat hij nog weleens over zou willen doen, weet hij wel iets: “Ik zou het moment wel willen herbeleven toen ik voor het eerst vader werd.” En de ideale leeftijd is volgens hem 30 jaar. “Dan heb je genoeg ervaring. Ja, was ik maar altijd 30.”

“Of ik een lijfspreuk heb? Ja: neem het leven met een korreltje zout… een schijfje citroen en een shot tequila.”

De glimlach van mijn kinderen
De beste manier om de dag te beginnen is voor Jelger met zwarte koffie. Die dag wordt vervolgens alleen maar beter als hij de glimlach van zijn kinderen ziet.

Het ideale weekend bevat in ieder geval leuke en gezellige dingen met vrienden en familie. En ook kijken bij het voetbal van zijn oudste zoon mag niet ontbreken.

Voor de komende jaren is zijn belangrijkste doel: “Mijn kinderen zien opgroeien en de jongste naar de basisschool zien gaan.”