Karlijn Klomp

Verkoper Binnendienst
Geboortedatum
10-10-1988
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2020

“Merkbaar sterker en fitter dankzij personal trainer van de zaak”

Meer dan tien jaar geleden speelde Karlijn Klomp mee in een videoclip. “Voor de opnames waren we een week in Lissabon. Superleuk om te doen, maar achteraf ben ik ook dankbaar dat het nummer niet is doorgebroken, haha.” Veel leuker vindt ze het om bij World Bearing Trade te werken als verkoper binnendienst.

 Reizen zit haar echter nog steeds in het bloed. Veel indruk maakte een rondreis door Azië. “Mijn meest bijzondere vakantie was die naar Bangkok, Singapore en Cambodja. Het was geen backpack-vakantie maar een heel luxe vakantie waarin niks te gek was. Heel veel gezien en de gekste dingen meegemaakt. Naast alle luxe werden we ook geconfronteerd met de verschrikkingen van de Rode Khmer in de Cambodjaanse burgeroorlog in de jaren 70.”

Berg kleding
“Vroeger gingen we als gezin in de zomer veel hiken, op verschillende gebergten… in Frankrijk en Italië. En elke winter gingen we skiën in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland. Maar”, zegt ze grappend, “de hoogste berg waar ik ooit hebt opgestaan is de berg kleding in mijn kamer, als ik weer eens niet weet wat ik aan moet trekken.”

Positief en creatief
Karlijn staat positief in het leven. Ze is creatief. Als kind droomde ze ervan binnenhuisarchitect te worden. Nu zou ze, als tijd en geld geen rol speelden, graag een gouden sieradenlijn starten. “Waarbij ik zelf dan de gouden sieraden maak, op aanvraag. Mooie producten maken met een speciale betekenis.”

“En als ik echt heel veel geld had, zou ik volop reizen. Samen met mijn gezin de mooiste plekken van de wereld bewonderen.”

“Mijn zoon is mijn wereld”
Als ze iets opnieuw zou mogen doen, wist ze ook zeker wat dat zou zijn: “Moeder worden. Het allermooiste en meest dierbare wat ik heb meegemaakt. Mijn zoon is mijn wereld. Ik ben heel dankbaar dat ik moeder mag zijn.”

Haar gezin maakt haar gelukkig. Maar er zijn meer dingen die Karlijns dag beter maken: “Pioenrozen, vrolijke mensen om mij heen, uit eten, een glas goede wijn.”

Genieten op het terras
De horeca vindt ze aantrekkeljk, maar niet om in te werken. “Ik zou alles zelf willen opeten en drinken. Ook, als er dan vrienden op het terras zitten, wil ik erbij zitten en niet bedienen. Ik vind op het terras zitten namelijk echt een genietmomentje.”

Ze zou wel heel goed willen kunnen koken, bekent Karlijn. “Dat lijkt me fantastisch. Ik ben altijd beter geweest in het opeten…”

Eindelijk weer een keertje uitslapen
Haar ideale weekend eindigt ook in de horeca: “Het lijkt mij ideaal om eens goed uit te slapen. Dat komt namelijk niet tot nauwelijks meer voor sinds ik moeder ben. Daarna wil ik heerlijk naar het strand op een zonnige dag en dan heerlijk lang lunchen bij een strandtent. Uit eten met vriendinnen en dan lang tafelen, eindigend met cocktails.”

Personal trainer
Wat ze iedereen kan aanraden is aan de slag gaan met een personal trainer. “Een goede, die zowel body als mind even flink aan het werk zet. Gelukkig hebben we bij dit bedrijf de mogelijkheid om dit met Peter te ondervinden. Elke week als je klaar bent, heb je een zeer voldaan gevoel en zelfs met één keer trainen in de week merk je dat je sterker en fitter wordt en meer controle krijgt over je lichaam.”

Tot slot: waar kijk je het meest naar uit in de komende drie jaar?

“Mijn zoon Bobby zien opgroeien en van mijn heerlijke gezin genieten. Mooie herinneringen maken en mijzelf, in welke vorm dan ook, blijven ontwikkelen.”