Sander Broeder

Logistiek medewerker

''Een van mijn meest opvallende eigenschappen is mijn vermogen om moeiteloos contact te leggen met allerlei soorten mensen.''

Vakantieherinneringen
Ik bewaar talloze vakantieherinneringen, variërend van recente avonturen tot bijzondere ervaringen uit het verleden. Onze laatste vakantie brachten we door in Frankrijk, temidden van de beperkingen die de coronatijd met zich meebracht. We verbleven in een charmant huisje dat leek op een boomhut en reisden van de ene bestemming naar de andere. Tijdens dezelfde periode verbleven we in een idyllisch chalet in de Alpen, een plek die uit een ansichtkaart leek te zijn geplukt, met zijn authentieke houten stijl en omringd door berken. Ondanks de uitdagingen van beperkte beschikbare activiteiten, vonden we vreugde en lachten we heel wat af.

Ontmoetingswens
Mijn diepste wens is gericht op mijn ongeboren kind. Het vooruitzicht van het vaderschap vervult me met ongekende vreugde en betekenis.

Bijzondere eigenschap
Een van mijn meest opvallende eigenschappen is mijn vermogen om moeiteloos contact te leggen met allerlei soorten mensen. Ik bezit een sociale gave waardoor ik met vreemden even makkelijk kan praten als met vrienden. Dat maakt sociale interacties voor mij een waar genoegen.

Ooit gedacht: ‘Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb’
Een herinnering die me altijd zal bijblijven, is mijn reis naar Australië voor werk, met name naar Melbourne. Deze reis, gerelateerd aan kasverwarming en kassenbouw, markeerde mijn allereerste klus als zelfstandige ondernemer. De drie weken in Australië waren gevuld met uitdagingen en avonturen en hebben mijn leven verrijkt op manieren die ik nooit had kunnen voorspellen.

Blunders en littekens
We maken allemaal wel eens fouten, en ik ben daar geen uitzondering op. Hoewel ik niet in detail wil treden over specifieke blunders, geloof ik dat we juist van deze ervaringen kunnen leren en sterker kunnen worden.

Terug in de tijd
Indien ik de kans kreeg om iets in mijn leven opnieuw te doen of anders aan te pakken, zou ik teruggaan naar de herinneringen aan mijn vakantie in Slovenië en Kroatië. Het was een periode van avontuur, ontdekking en onvergetelijke momenten die ik graag opnieuw zou beleven.

De kunst van de ochtend
Ik begin mijn dag graag met een lach. Een positieve start van de dag doet wonderen.

Inspiratie en familiebanden
Muziek heeft altijd een diepe impact op me gehad. Haar kracht om emoties te uiten en verhalen te vertellen, is een voortdurende bron van inspiratie voor me. Daarnaast hebben mijn familiebanden me geleerd om de echte waarde van dierbare relaties te waarderen.