Sven Vlottes

Algemeen Directeur
Geboortedatum
18-07-1987
Woonplaats
Maassluis
Werkzaam bij WBT
Sinds 2004

“Begonnen als vakantiekracht… En nooit meer weggegaan”

Algemeen directeur Sven Vlottes startte als vakantiekracht in het magazijn van World Bearing Trade. Tijdens m’n opleiding International Business Studies kon ik hier full time gaan werken. Ik ben nooit meer weggegaan. Via inkoop, verkoop en export ben ik in mijn huidige functie terechtgekomen.”

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat het afwisselend is. Elke dag is weer een uitdaging. Fijn vind ik ook het contact met collega’s en met klanten/leveranciers.”

Gelijk feest als de kinderen staan te dansen
In zijn privéleven is familie erg belangrijk voor Sven. “Ik spendeer graag tijd met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Als ik thuiskom na een dag werken en het is gelijk feest en ze zijn aan het dansen… Héérlijk is dat.”

“Daarnaast ga ik graag vissen. Andere hobby’s zijn koken en eten.”

 Ik begin de dag het liefst vroeg
Er zijn twee manieren waarop Sven de dag het liefst begint. “In elk geval begint de dag vroeg. Ik zet de wekker om te sporten vóór het werk of om vóórdat ik naar kantoor ga, nog even tijd door te kunnen brengen met het gezin.”

Bovenop de Mont Blanc
De vakanties zijn ook steevast dierbare familiemomenten. “Zoals die keer in de Ardèche op een camping met een stacaravan, lekker drie weken met het gezin. Of naar Curaçao: twee weken in Papagayo Beach Resort met de familie.”

De hoogste berg waar Sven ooit op stond was de Mont Blanc in Frankrijk. “Dat was tijdens een lagercursus bij NTN-SNR. Toen we de Mont Blanc bestegen, bleken er mensen in het gezelschap te zijn die nog nooit sneeuw hadden gezien. Dat was wel erg bijzonder om te zien hoe zij het ervoeren.”

Vissen in Suriname
Er is niets dat Sven zou willen overdoen als het kon. “Ik ben tevreden met hoe alles is.” Als tijd en geld geen probleem waren, zou hij verre reizen maken. “Om op bijzondere plaatsen te gaan vissen. Te beginnen met Suriname.”

Verschillende functies
Hij heeft al heel wat functies gehad bij World Bearing Trade. Tot zijn geluk valt daar niet de buitendienst onder. “Dat zou niks voor mij zijn. Wat hij wel graag zou willen kunnen, is klussen. “Ik zou wel handiger willen zijn, zodat ik zelf dingen kan maken.”

Samen ontbijt klaarmaken
Het zal niet verbazen, maar ook het weekend kan voor Sven het beste in het teken staan van zijn gezin. “Ontbijt klaarmaken met Lux en wachten tot Goos en Lis naar beneden komen om samen te gaan eten. Na het ontbijt lekker gaan vissen. En dagjes weg met het gezin.”