Arjan van der Slot

Logistiek Medewerker
Geboortedatum
26-02-1967
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2008

“Een kantoorbaan is niks voor mij”

Een kantoorbaan, da’s niks voor Arjan van der Slot. “Heel de dag achter een scherm en stilzitten… Ik moet er niet aan denken. Laat mij maar bewegen.” Nou in het magazijn van World Bearing Trade krijgt hij beweging genoeg. Omdat hij het met de collega’s onderling ook nog eens hartstikke gezellig vindt, zit (eh… beweegt) Arjan helemaal op z’n plaats.

Ik zou dingen nu anders aanpakken
De mooiste leeftijd vindt hij 30 jaar. “Dan ben je fysiek op je sterkst.”

Stel dat hij uit het verleden iets opnieuw zou mogen doen, dan was dat “meer uit het leven halen. Door de ervaring die ik nu heb, zou ik zeker dingen anders aanpakken.”

Zwemmen met dolfijnen
Een vakantie waar hij nog met veel plezier aan terugdenkt is er één van zo’n tien jaar geleden. Naar Mexico. “Met mijn zwager en twee anderen. Daar hebben we heel leuke dingen gedaan. Gezwommen met dolfijnen en schildpadden en we hebben lekker gesnorkeld. Ik heb nog nooit zulke mooie vissen gezien als daar. Dat is mij echt bijgebleven.”

Speech op begrafenis
Wat ook diepe indruk op Arjan maakte, was het overlijden van zijn vader en de speech die hij op diens begrafenis hield. “Ik dacht dat ik dat niet zou durven, maar ergens had ik het gevoel dat het moest. Ik ben nog steeds trots dat ik dat gedaan heb.”

Profvoetballer én brandweerman
Als kind wilde hij profvoetballer én brandweerman worden. Maar als hij nu een hobby zou mogen kiezen en daar alle tijd van de wereld insteken dan werd dat… golf. Maar in het weekend gaat zijn voorkeur naar “een sappie drinken met mijn vrouw”.

Ballonvaart
Gevraagd naar wat iedereen volgens Arjan minstens één keer in zijn leven zou moeten doen, heeft hij opvallend snel het antwoord: “een ballonvaart maken. Dat wil ik zelf ook heel graag een keer doen. Hopelijk komt het daar in de komende jaren een keer van.”