Bryn Siegersma

Export
Geboortedatum
30-04-1990
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2017

“Als ik iets doe, ga ik er helemaal voor”

De ‘drie f-en’ zijn waar het in het privéleven van Bryn Siegersma om draait. Hij legt deze cryptische omschrijving lachend uit: “Family, friends, football. In die volgorde ook.”
Zijn werk bij World Bearing Trade is hem eveneens dierbaar. “Het leukste eraan vind ik het contact met mensen. Zowel met mijn collega’s als met klanten en leveranciers kan ik goed opschieten. Zij zorgen ervoor dat ik veel plezier beleef in mijn werk.”

Restaurant La place
Voordat hij bij World Bearing kwam werken, was Bryn afdelingshoofd bij restaurant La Place. Hij begon er te werken tijdens zijn studie: hbo toerisme en recreatie. Die studie zou hij maar wat graag afmaken als hij de tijd kon terugdraaien. “Ik ben gestopt in het derde jaar. Ik liep een half jaar vertraging op. In dat half jaar ben ik bij La Place gaan werken en dat beviel me zo goed dat ik daar gebleven ben. Ik mocht van het bedrijf een mbo 4-opleiding doen. Die heb ik wel afgemaakt.”

Winnaarsmentaliteit
Bryn is al met al een doorzetter. Dat verraadt ook zijn levensmotto: “You never fail until you stop trying.” Een kenmerkende eigenschap vindt hij zelf zijn winnaarsmentaliteit. “Als ik iets doe ga ik er helemaal voor.”
En dus wilde hij op de hoogste berg waar hij ooit op stond zo hoog mogelijk komen. “Op Tenerife, de El Teide, die 3.718 meter hoog is. Het eerste deel ging met de Jeep en daarna zijn we verder gelopen waar je niet meer met de auto kon komen.”

Zo’n vakantie met je vrienden blijft je altijd bij
Ontspannen doet hij door te voetballen, leuke dingen te doen met vrienden, uitgaan en films en series kijken op Netflix. Koken vindt Bryn ook leuk. “Soms pak ik een kookboek en dan ga ik naar de Markthal om inkopen te doen.”

De leukste vakantie ooit, was in 2009. “Naar Chersonissos, samen met zeven vrienden. Lekker feesten met heel de groep. Zo’n vakantie met je vrienden blijft je altijd bij.”

Vrolijke mensen
Bryn begint de dag het liefst met een warme douche, gevolgd door een bak koffie. Humor en vrolijke mensen om hen heen maken de dag alleen nog maar beter. Dat geldt niet voor geklaag. “Vreselijk vind ik dat, al betrap ik mezelf er ook soms op, haha.”

 Uitslapen in het weekend
“Nu trekt hij vooral in het weekend met zijn vrienden en vriendin op. “De ideale manier om het weekend door te brengen is met mijn vriendin en sowieso één avond met vrienden en op zondag voetbal!

Als hij tijd en geld in overvloed had, wat zou hij dan doen? “Elke week een of meer voetbalwedstrijden bijwonen. In het binnen- én buitenland.”

Het is tijd voor gezinsuitbreiding
De ideale leeftijd is volgens Bryn 25 jaar. “Dat zou ik wel permanent willen zijn. Je bent volwassen maar ook op een leeftijd dat je (denkt dat je) alles aankan. Niet alleen qua sport maar ook een kater is bijvoorbeeld nog goed te doen. En de verwachtingen van mensen om je heen liggen lager als je 25 bent dan 30 zoals nu. Mensen vragen nu bijvoorbeeld of ik kinderen heb. Dat was toen nog niet zo.”

Die kinderen zijn er nog niet. Maar wat niet is kan nog komen. Bryn is er wel aan toe, bekent hij als we hem naar zijn wensen voor de komende drie jaar vragen. “Ik hoop dat ik over drie jaar nog samen ben met mijn vriendin Elsemieke, dat iedereen om mij heen gezond is… en dat er gezinsuitbreiding is.”