Marcelino Seymor

Inkoper
Geboortedatum
13-01-1979
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2012

“Blij met wie ik ben en wat ik doe”

Als kind droomde Marcelino Seymor ervan om miljonair te worden. “En leraar… Alleen toen ik mijzelf voorstelde dat ik twintig mini-Marcelino’s in mijn klas zou hebben, besefte ik dat ik dat niet zou volhouden.”

Hij is blij met wie hij is en wat hij doet. Dus als hij de kans zou krijgen iets over te doen, past hij. “Ik zou niet iets over willen doen. Als ik de dingen anders had gedaan, zou ik niet zijn wie ik nu ben. Het enige wat ik misschien anders zou doen, is harder werken aan het miljonair worden, haha.” 

Koken, eten en gezelligheid
Hij is gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee kinderen. “Ik hou van koken, eten en gezelligheid.”

Het leukste aan zijn werk als inkoper bij World Bearing Trade vindt Marcelino het contact met leveranciers. “En om nog betere prijzen te mogen ontvangen van ze.”

Ik kan niet streng zijn
Als inkoper kan hij zich helemaal uitleven. Manager zou niets voor hem zijn, denkt hij. “Daar ben ik te vriendelijk voor. Ik kan niet zo goed streng zijn en dat moet soms wel als je manager bent.”

Na zijn HBO studie milieukunde werkte Marcelino eerst als bodemonderzoeker. Via zijn zwager Nelson Da Cruz kwam hij bij World Bearing Trade.

Uitslapen en pokeren
Marcelino begint de dag bij voorkeur met uitslapen. “Daarna een lekker muziekje. De dag wordt nog beter met een zonnestraal, lachen met collega’s en familie.” Pokeren kan hem ook bekoren. “Dat vind ik leuk en gezellig.”

“In het weekend eten we op vrijdagavond met het gezin en daarna gaan we chillen in de tuin. Zaterdag staat in het teken van voetbal en hockey van de kinderen. In de avond eten we makkelijk. Zondag is er om bij te komen en voetbal te kijken met een lekker drankje.”

Op de foto met Frans Bauer
“Wat onze leukste vakantie ooit was? Moeilijk… Elke vakantie heeft wel iets. Maar als ik er één moet kiezen, springt Turkije eruit. We kwamen een vriendin van Sonja, mijn vrouw tegen, met hun twee kinderen. Die waren rond dezelfde leeftijd als onze kinderen. Dat is een erg leuke vakantie geworden.

Wat mij ook is bijgebleven, al was dat niet echt een vakantie, is een bezoek aan Euro Disney. Daar kwamen we Frans Bauer tegen. Meagan, onze jongste, is met hem op de foto gegaan.”