Melvin Muller

Manager Inkoop
Geboortedatum
18-11-1975
Woonplaats
Maasland
Werkzaam bij WBT
Sinds 2005

“Als inkoper heb je met alle afdelingen te maken”

Voor Melvin Müller is het de sport om de lagers zo goed mogelijk tegen de juiste prijs en condities in te kopen. “Ook de diversiteit maakt mijn werk erg leuk. Met de inkoop heb je te maken met alle afdelingen binnen het bedrijf.”

Voetballen in vriendenteam
Melvins levensmotto is: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. De inkoopmanager is getrouwd en is de trotse vader van twee jongens. “Hun glimlach of wanneer zij me iets vertellen waardoor ze gaan stralen… Dat kan mij niet alleen trots maar ook emotioneel maken.”

“Het allerbelangrijkste in m’n leven is dat mijn gezin gezond is en blijft. Mijn grootste hobby is voetbal. Ik speel zelf ook nog in een vriendenteam bij Excelsior Maassluis.”

Met vader en opa naar het EK ‘88
Voetbal speelde ook een hoofdrol in zijn leukste buitenlandse trip ooit. “Ik ben in 1988 met mijn vader en opa naar Nederland-Engeland geweest, tijdens het EK in Duitsland. Oranje werd later Europees Kampioen.”

Een vakantie waar hij naar uitkijkt, is met zijn gezin naar Amerika. “Die staat inderdaad op de planning. Daar willen we alle vier heel graag naartoe. Alleen is nog onzeker wanneer dat mogelijk is. Zeker nu, door corona.”

Ik zou wel willen leren golfen of drummen
Als hij één ding opnieuw zou mogen doen, wist hij het wel: “Langer doorleren. Ik nam school niet heel serieus in die tijd.” En als het gaat om iets nieuws te leren, is dat golfen. “Of drummen. Dat zou ik ook graag goed willen kunnen. Bij een concert vind ik dat er altijd zo gaaf uitzien!”

Een weekend met van alles wat
Het lekkerste begin van de dag is voor Melvin met een kop koffie. “In het zonnetje in de tuin.”

Zijn ideale weekend heeft van alles wat: “Op vrijdagavond op de bank met een gin-tonic met het hele gezin samen een film kijken. Op zaterdag voetbal van de kleine, Dex, en daarna zelf voetballen. Op zondag een dagje weg met het gezin.”