Mitchel van der Windt

Verkoper Binnendienst
Geboortedatum
08-11-1990
Woonplaats
Vlaardingen
Werkzaam bij WBT
Sinds 2012

“Geniet van de mooie momenten in het leven”

Als kind droomde hij ervan later dierenverzorger te worden. Dat het niet gelukt is, vindt Mitchel van der Windt helemaal niet erg. Hij heeft zijn draai helemaal gevonden als verkoper bij World Bearing Trade. Hij werkt er sinds 2012. 

Rustig wakker worden
Mitchels levensmotto is: geniet van de mooie momenten in het leven. Dat kan in je vrije tijd, maar ook tijdens het werk. Want hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij World Bearing Trade, zo maakt Mitchel duidelijk. “Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik met gezellige collega’s werk en het contact met de klanten.”

Collega’s kennen hem als een vrolijke en gezellige jongen, die graag bezig is. Maar hoe energiek Mitchel overdag ook is, hij komt op z’n gemak op gang. “De beste manier om de dag te beginnen is met een rustig muziekje. Ik wil rustig wakker worden, daarna een bak koffie nemen en dan pas is het tijd voor actie.”

Vietnam
Mitchel is een reislustig type. Zijn vakantie naar Vietnam maakte de meeste indruk. “Dat was mijn leukste vakantie ooit. Tijdens het backpacken heb ik daar veel van de cultuur meegekregen. De mensen zijn er vriendelijk en gul. Wanneer je door de natuur loopt, ben je in een hele andere wereld. Zoiets had ik nog nooit eerder gezien.”
Wat hij tijdens zijn vakanties probeert te vermijden, zijn bergen. De reden is eenvoudig: “Ik heb hoogtevrees.”

Wereldreis
Hij wil in de toekomst nog veel meer mooie reizen maken. Als tijd en geld geen probleem zouden zijn, plande hij het liefst een wereldreis. “Op wielen. Met de trein, auto en/of camper. Je ziet op deze manier het meest van de omgeving en je hebt de meeste vrijheid van reizen. Je kan slapen waar je wilt en je hoeft je niet aan schema’s te houden.”
Maar ook zonder wereldreis geniet Mitchel van het leven. En de mensen om hem heen kan hij eigenlijk niet missen. “Het belangrijkste is toch om te weten dat je familie en vrienden er altijd voor je zijn.”

Het weekend is om te ontspannen
Voor de komende jaren kijkt hij er dan ook naar uit om zijn neefje te zien opgroeien. Verder is hij lekker aan het genieten van zijn woning in het centrum van Vlaardingen.
Dan kan Mitchel in het weekend gezelligheid blijven combineren met voetballen. “Lekker voetballen en tijd doorbrengen met vrienden en familie.
Even ontspannen om daarna weer vol energie de werkweek in te gaan.”

Baan dankzij het voetbal
Voetbal is zijn grootste hobby. Hij heeft er weliswaar niet z’n werk van kunnen maken, maar aan het voetbal heeft hij wel zijn baan bij World Bearing Trade te danken. “Via Jody, Die was destijds mijn trainer. Hij vroeg of ik hier wilde komen werken. Daar heb ik nog steeds geen spijt van.”